Visualització de les Equacions

Des del 9 de gener de 2018 Microsoft va declinar la distribució del paquet d'edició d'equacions anomenat Microsoft Equation Editor 3.0 degut a les vulnerabilitats què van trobar des de novembre de 2017 ( Lucian Constantin,"Microsoft Kills Old Office Equation Editor Due to New Flaw", Security Boulevard https://securityboulevard.com/2018/01/microsoft-kills-old-office-equation-editor-due-to-new-flaw/, 10 de gener de 2018).

Això ens afecta perquè les equacions de les presentacions estan fetes amb aquest paquet, i no es visualitzen correctament. Evidentment no afecta a les presentacions imprimibles perquè al pasar-les a pdf es queda el document tal com estava en el moment del canvi de format. Però sí què afecta a les presentacions en format pps o ppsx què depenen de l'office.

Si voleu veure aquestes presentacions a partir del 9 de gener de 2018 cal què descarregueu el programa Math Type de Wiris. El programa sencer és de pagament però si no voleu pagar us podeu descarregar la versió d'avaluació de 30 dies. Passats aquests 30 dies tornarà automàticament a la versió Math Type Lite, què és justament com l'editor d'equacions 3.0 de microsoft.

L'enllaç per descarregar la versió d'avaluació de Math Type és:

http://www.dessci.com/en/products/mathtype/trial.asp

Perdoneu les molèsties...


Last modified: Thursday, 6 August 2020, 12:23 PM