Guía per a connectar-ne a una classe remota amb el TeamViewer.

A l’inici de cada curs teniu una identitat de reunió per a TeamViewer, aquesta aplicació serveix per a difondre el contingut de l’ordinador ponent a multitud de dispositius, de tal forma què poden seguir la ponència telemàticament. Nosaltres emprarem aquest programa per a fer una classe OnLine.

El professor ha de tenir activada la reunió al seu ordinador perquè vosaltres la pugueu seguir. Per tant a la hora convinguda amb el professor entreu al moodle, aneu al vostre curs, i pitgeu a l’enllaç que diu “Identitat de Reunió”.


Il·lustració 1 Identitat de Reunió de TeamViewer.

A continuació se us obrirà la finestra de TeamViewer. Si no teniu l’aplicació instal·lada, us demanarà instal·lar-la.La instal·leu, i una vegada estigui instal·lada entrareu a la reunió. Si no la voleu instal·lar, podeu optar per l’aplicació web.


Il·lustració 2 Entrada amb l’aplicació TeamViewer.


Il·lustració 3 Entrada amb l’aplicació Web.

Una vegada accediu a la reunió podreu veure l’escriptori de l’ordinador del professor, amb el material què hagi preparat per iniciar la classe.

També podeu accedir a la reunió amb el mòbil o la tablet, el procediment és el mateix, però en aquest cas haureu de tenir instal·lat al mòbil l’aplicació TeamViewer Meeting. Els enllaços per instal·larla són:

Per a Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.meeting.market.mobile

Per a iPhone:

https://itunes.apple.com/es/app/teamviewer-para-reuniones/id482946817?mt=8

Si preferiu seguir la classe amb el mòbil o la tablet, entreu al moodle amb el navegador i pitgeu a l’enllaç “Identitat de TeamViewer”, què vam veure abans. S’obrirà l’aplicació i veureo l’escritptori de l’ordinador del professor amb el material què hagi preparat per iniciar la classe.


Last modified: Saturday, 14 March 2020, 3:29 AM